Dobrodošli na ETIKUM 2023 konferenciju

Važni datumi

Rok za slanje apstrakata

1. septembar 2023.

ZAVRŠENO

Rok za slanje radova

15. novembar 2023.

ZAVRŠENO

POČETAK

ETIKUM konferencije

7. decembar 2023.

Dobrodošli na ETIKUM 2023 konferenciju!

Međunarodna naučna konferencija ETIKUM 2023 će se održati tradicionalno već četrnaesti put od 7. do 9 decembra 2023. godine u centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu (zgrada Rektorata) .

U vreme kada je koncipirana, 2006. godine, konferencija je osmišljena kao informativno-edukativna i naučno-stručna konferencija. Tokom godina kroz razvoj interdisciplinarne saradnje ETIKUM konferencija se razvila u jedan naučni centar sa kontinualnim unapređenjima u diseminaciji naučnih rezultata.

Glavni cilj ovogodišnje ETIKUM 2023 konferencije je da okupi istraživače, naučnike i stručnjake sa univerziteta, kompanija i institucija sa ciljem obezbeđivanja jedinstvene platforme za razmenu naučnih rezultata, kao i ideja iz oblasti mašinskog inženjerstva, biomedicinskog inženjerstva, zaštite životne sredine i zaštite na radu.

Od 2016. godine, uvedena je nagrada za najbolji rad mladog istraživača. Programski odbor ETIKUM konferencije nagrađuje najbolji rad mladog istraživača sa Prof. dr. Janko Hodolič nagradom.

Pozivamo vas da dostavite svoje radove i da svojim prisustvom kroz uspešnu saradnju svi zajedno doprinesemo daljem razvoju ETIKUM 2023 konferencije kroz diseminaciju naučnh rezultata.

Učešće na ETIKUM konferenciji je bez plaćanja kotizacije.

Radujemo se što ćemo vas videti u Novom Sadu!
Organizacioni odbor ETIKUM 2023 konferencije

Boris slika

dr Boris Agarski

Predsednik Programskog odbora

Mario slika

dr Mario Šokac

Predsednik Organizacionog odbora

Aco slika

Msc Aleksandar Milošević

Tehnički sekretar

Mesto održavanja

Centralna zgrada Univerziteta u Novom Sadu – takođe poznata i kao Rektorat – moderna i multifunkcionalna zgrada smeštena je u kampusu Univerziteta u Novom Sadu. Nalazi se u Univerzitetskom parku pored reke Dunav, sa pogledom na Petrovaradinsku tvrđavu.

Zgrada nudi čitav niz mogućnosti za održavanje različitih događaja, od konferencija, kongresa, simpozijuma, seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka, izložbi, korporativnih večeri, koncerata itd. Ima već dobro uspostavlјenu reputaciju mesta održavanja mnogih uspešnih naučnih, kulturnih i stručnih skupova.

zgrada rektorata